Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listАвокадо с бри, спанак, сушени домати и ементал
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Разполови авокадото на две и го отдели от кората с помощта на лъжица
2. Запази кората от половинките, по-късно ще я напълним
3. Задуши нарязаните на ситно лук и чесън в загрятотомаслиново масло и добави почистения спанак
4. Щом омекне, добави нарязаните на ситно сушени домати
5. Към зеленчуците долей сметаната и сложи брито, като предварително си отстранил корите на сиренето (Корите запази за направата на ризото или сосове)
6. Когато сиренето се разтопи, добави нарязаното на кубчета авокадо, както и накъсаните листа пресен босилек
7. Прехвърли готовата смес в „лодките“ от кората на авокадото и поръси с настърган ементал
8. Печи 10 min в предварително загрята на 200 - 220°С фурна