Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
крем сирене крем сирене | 100 g g | |
черен пипер черен пипер | ||
копър копър | 0,25 връзка връзка | |
магданоз магданоз | 0,25 връзка връзка | |
маслиново масло маслиново масло | 10 ml ml | |
патладжан патладжан | 100 g g | |
сол сол | ||
домати домат | 1 бр. бр. | |
лук
лук (пресен) | 1 стръка стрък |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listБонбони от крем сирене, поднесени върху печен патладжан
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
- Нарязваме на дребно пресния лук и го объркваме с крем сиренето, добавяме черен пипер и от сместа оформяме бонбони. Овалваме ги в накълцаните на ситно магданоз и копър.
- Почистваме и нарязваме на шайби патладжана, оставяме го да се отцеди, след което го намазваме го с маслиново масло и го запичаме в тава на 200° C за 10 min.
- Обелваме домата, махаме семките и го режем на кубчета. Подреждаме патладжана в чиния, върху него поставяме бонбоните, завършваме с поръсени доматени кубчета и сервираме.