« Назад

Дивечови кюфтенца, гарнирани с картофи «Йохан Щраус»

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

50 min
(0)
Време
Трудност
0 Рейтинг
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 50 min

Обелваме картофите и лука, измиваме ги и нарязваме на шайби. След това ги поставяме в дълбока тава, овкусяваме с масло, сол, черен пипер на зърна, и доливаме телешкия бульон и  бирaта. Течността трябва да покрие картофите.

Печем в предварително загрята на 220° С фурна за около 40 min.

На грил тиган изпичаме кюфтенцата, предварително намазани с олио. Поднасяме ги с готовите картофи и поръсваме със ситно нарязан пресен магданоз.