« Назад

Гаспачо в чаша с аспержа

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

10 min
(2)
Време
Трудност
2 Рейтинг
Гаспачо в чаша с аспержа
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 10 min
  1. В тиган задушете обелените аспержи и овкусете със сол и пипер
  2. Всички останали зеленчуци нарежете на парчета, така че да влязат в купата на пасатора или блендера и пасирайте
  3. На финала добавете хлябът, 3-4 с.л. маслиново масло, пресният босилек, сол и пипер на вкус и пасирайте отново
  4. На финала декорирайте с грилованата аспержа и пресни листа босилек. Може да поднесете, както в купа, така и в чаша като разхладителен и хранителен летен безалкохолен коктейл