« Назад

Говежди премиум бургер с халапеньо поднесен със салата Айсберг и карамелизиран...

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

15 min
(6)
Време
Трудност
6 Рейтинг
Говежди премиум бургер с халапеньо поднесен със салата Айсберг и карамелизиран лук
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 15 min
  • Правим соса, като в съд смесим всички продукти и ги пасираме до хомогенна смес.
  • Нарязваме лука на шайби и го задушаваме в тиган с масло. Добавяме мащерка и мед и оставяме да редуцира.
  • Разрязваме питките на две и ги запечатваме от двете страни.
  • Запечатваме за около две минути от всяка страна и бургера с халапеньо. На второто обръщане на месото поставяме отгоре и слайса чедър, за да омекне.
  • Нарязваме бекона на слайсове и го печем в същия тиган или на добре загрята фурна на 200 градуса за 5 min върху хартия.
  • Подреждаме по следния начин: половинка хлебче, айсберг, шайба домат, карамелизиран лук, кисела краставичка, бургер, чедър, барбекю сос, бекон и отново хлебче. Гарнираме със салата Айсберг с чери домати, объркана с останалия карамелизиран лук.