« Назад

Гювече със сирене, домати, чушки и препечен хляб с масло

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

20 min
(6)
Време
Трудност
6 Рейтинг
Гювече със сирене, домати, чушки и препечен хляб с масло
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 20 min

Изпичаме чушките на котлон, тиган или чушкопек и ги обелваме. По желание обелваме и доматите, след което ги нарязваме. Поставяме ги заедно с чушките в гювечето, овкусяваме с маслиново масло, а отгоре подреждаме сиренето, чукваме яйцата и ги посоляваме. Печем на 180° около 30 min от студена фурна. Замразения хляб изпичаме в тиган (за вкус като от едно време) или на фурна, намазваме с масло и поръсваме с чубрица, докато е горещ. Може да използваме и пресен от Фурната на Лидл.