« Назад

Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

15 min
(6)
Време
Трудност
6 Рейтинг
Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 15 min

Разрязваме земела на две, намазваме половинките с кравето масло и ги запичаме за 3 min в предварително загрята на 200° С фурна. След това изваждаме хлебчето и след като леко изстине, поставяме върху него нарязаните на триъгълници парчета шунка и кашкавал и киселите краставички, нарязани на тънки ленти. Изчакваме хлебчето напълно да изстине, след което поставяме готовия хамбургер в кутията.

За „охлювчетата“ измиваме добре зеленчуците и ги режем на тънки ленти с помощта на белачка. Налагаме парче краставица и парче морков едно върху друго и ги завиваме на руло. Поставяме ги в кутията и към тях слагаме лимона, който изцеждаме отгоре им непосредствено преди ядене.