« Назад

Кълбъсъ с доматен сок

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

30 min
(12)
Време
Трудност
12 Рейтинг
Кълбъсъ с доматен сок
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 30 min

1. Запържи лука и чесъна в 40 ml олио и добави 4 парчета кълбъсъ, леко нарязани по средата, но запазени цели.
2. Добави доматения сок, овкуси със сол и черен пипер и вари ок. 20 min с кълбъсъта до редуциране.
3. Вари шестте картофа цели. След като ги извадиш, можеш по желание леко ги осолиш.
4. Сервирай кълбъсъта с по 2 – 3 обелени и нарязани варени картофа на порция. Поръси със сол, черен пипер и нарязан на ситно пресен лук.