« Назад

Ловджийски дивечов суджук с печени кореноплодни зеленчуци

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

40 min
(3)
Време
Трудност
3 Рейтинг
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 40 min

Почистваме, измиваме и нарязваме кореноплодните зеленчуци на кубчета и шайби. Чесънът разрязваме на две през средата на главата и го оставяме необелен. Овкусяваме със сол, черен пипер, маслиново масло и мащерка и ги печем в загрята на 180° С градуса фурна около 30 min, до готовност.

Малко преди да ги извадим от фурната, добавяме меда и балсамовия оцет, объркваме ги добре и ги връщаме да се допекат за 5 min, така че да станат глазирани.

Изпичаме дивечовия суджук– във фурна или на грил до готовност. Поднасяме го с печените кореноплодни зеленчуци.

Продукти на фокус

*

Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция. Възможно е някои от представените артикули да не са налични във всички разновидности и размери. Представените артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. или 5 кг. на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 кг. на клиент. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени в брошурата са в лева, с включен ДДС.