без времето за охлаждане
1. Начупи на едро шоколада. Смеси половината с брашното, бакпулвера и солта.
2. Разтопи маслото, а после разтопи в него и двата вида захар, като бъркаш интензивно, за да не се карамелизира тя. Свали от огъня и остави да поизстине. Добави яйцата, ваниловата захар и прясното мляко и разбъркай с брашнената смес.
3. Добави малини и бъркай с движения отдолу нагоре. Слагай със супена лъжица от тестото върху покрити с хартия за печене плитки тави, като оставяш достатъчно разстояние между бисквитите. Разпредели отгоре останалия шоколад и го притисни леко в тестото.
4. Печи тавите една след друга за 8 – 10 min в предварително загрята на 190°C фурна, докато краищата на бисквитите станат хрупкави, а в средата са все още малко меки. Извади и остави бисквитите да изстинат отначало 5 min в тавата, а след това напълно върху кухненска решетка.
Избери продуктите, които искаш да добавиш в списъка за пазаруване
200 g бял шоколад бял шоколад 275 g брашно брашно 1 ч.л. бакпулвер бакпулвер 1 щипка сол сол 175 g масло масло 125 g захар захар 125 g кафява захар кафява захар 2 яйца яйце 1 пакетче ванилова захар ванилова захар 2 с.л. прясно мляко прясно мляко 125 g малини малина хартия за печене хартия за печене Добави в списъка за пазаруване