« Назад

Малинови бисквити с бял шоколад

десерт

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

70 min
(1)
Време
Трудност
1 Рейтинг
Малинови бисквити с бял шоколад
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 70 min
Допълнителна информация:

без времето за охлаждане

1. Начупи на едро шоколада. Смеси половината с брашното, бакпулвера и солта.

2. Разтопи маслото, а после разтопи в него и двата вида захар, като бъркаш интензивно, за да не се карамелизира тя. Свали от огъня и остави да поизстине. Добави яйцата, ваниловата захар и прясното мляко и разбъркай с брашнената смес.

3. Добави малини и бъркай с движения отдолу нагоре. Слагай със супена лъжица от тестото върху покрити с хартия за печене плитки тави, като оставяш достатъчно разстояние между бисквитите. Разпредели отгоре останалия шоколад и го притисни леко в тестото.

4. Печи тавите една след друга за 8 – 10 min в предварително загрята на 190°C фурна, докато краищата на бисквитите станат хрупкави, а в средата са все още малко меки. Извади и остави бисквитите да изстинат отначало 5 min в тавата, а след това напълно върху кухненска решетка.