« Назад

Пържен котлет от шаран с ризото от кускус

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

60 min
(0)
Време
Трудност
0 Рейтинг
Пържен котлет от шаран с ризото от кускус
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 60 min

1) Първо, свари кускуса за около 10 минути, а после го изцеди.

2) Запържи в дълбок съд в масло пресния лук, чесъна и месестата част на домата.

3) Добави сметаната и овкуси. После добави и орехите и кускуса. А накрая – и пармезана и босилека.

4) Изчисти шарана и го нарежи на котлети.

5) Овкуси котлетите със сол, черен пипер и сок от лимон и ги оваляй в брашно. Изпържи ги в гореща мазнина.

6) Сервирай в чиния отдолу кускуса, а отгоре – котлета и резенче лимон.