« Назад

Пъстърва на фурна с гарнитура от бял боб

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

40 min
(9)
Време
Трудност
9 Рейтинг
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 40 min

Почистената риба овкусяваме със сол, черен пипер и малко олио, след което я увиваме в листата спанак.

Печем на 180° С за 20 min и оставяме да почине за 5 min преди поднасяне.

Режем лука на ситно и го запържваме в малко олио. Добавяме чесъна и домата, обелен и нарязан на кубчета, и задушаваме, докато водата му се изпари. Прибавяме чушката, а след минута и боба.

Наливаме ½ ч.ч. вода или зеленчуков бульон и овкусяваме със сол и черен пипер.

Готвим още 7 – 8 min на умерен огън, след което поднасяме рибата върху канапе от боба.