« Назад

„Сърдечни“ канапета с крем от сирене и репички

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

30 min
(0)
Време
Трудност
0 Рейтинг
„Сърдечни“ канапета с крем от сирене и репички
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 30 min

1. Почисти и измий репичките и ги нарежи на ситни кубчета. Запечи леко филиите хляб. Изрежи от всяка две големи (с Ø 5,5 cm) и две малки (с Ø 3 cm) сърца. Ако искаш, можеш вместо това да ги нарежеш на по четири квадрата.

2. Остави сиренето Фета да се отцеди. Откъсни листенцата на босилека и запази няколко за декорация. Останалите пасирай заедно със сиренето Фета и прясното зърнесто сирене. Овкуси с песто, черен пипер и кората от лимон.

3. Постави крема в шприц с торбичка и накрайник звезда и го шприцовай декоративно върху хлебните сърца. Украси с нарязаните на кубчета репички и оставените настрана листенца босилек.