Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
хляб хляб | 8 филии филия | |
кренвирши
кренвирш (шункови) | 400 | |
сирене Гауда сирене Гауда | 225 g g | |
горчица горчица | 4 ч.л. ч.л. | |
кетчуп кетчуп | 3 с.л. с.л. | |
домати домат | 300 g g | |
сол сол | ||
черен пипер черен пипер | ||
мазнина
мазнина (за формата) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listЗапечен тост с кренвирши
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Загрей фурната на 200 °C. Постави филиите тост една до друга в голяма намазнена тава. Намажи ги с горчица и кетчуп.
2. Почисти и измий доматите и ги нарежи на шайби. Разпредели ги върху филиите и овкуси със солта и черния пипер. Отгоре нареди кренвиршите. Нарежи сиренето Гауда на 6 резена и покрий с тях напълно кренвиршите.
3. Печи в загрятата фурна около 10 - 15 min, докато сиренето Гауда се разтопи и добие леко кафяв цвят. Сервирай веднага.