« Назад

Сукоташ (гъста индианска супа с боб и царевица)

супа

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

35 min
(2)
Време
Трудност
2 Рейтинг
Сукоташ (гъста индианска супа с боб и царевица)
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 35 min

1. Обели лука и картофите. Нарежи лука на ситни, а картофите на едри кубчета. Почисти и измий чушките, отстрани им семките и ги нарежи на кубчета. Запържи всичко за 3 min в горещо олио, като бъркаш непрекъснато.

2. Добави горещ бульон, овкуси със солта и соса Табаско и готви под капак 5 min. Добави доматите заедно със сока, намачкай ги малко и продължи да готвиш още 5 min.

3. Междувременно изсипи боба и царевицата в цедка, изплакни ги и ги остави да се отцедят. Добави ги към супата и готви още около 10 min под капак, докато омекнат. Овкуси със солта, соса Табаско и захарта.