« Назад

Супа Пихелщайнер

супа

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

120 min
(0)
Време
Трудност
0 Рейтинг
Супа Пихелщайнер
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 120 min

1. Измиваме и подсушаваме месото, при нужда отстраняваме жилите и го нарязваме на кубчета. Белим лука и чесъна и ги накълцваме. Обелваме картофите, корена магданоз и морковите, почистваме праза и нарязваме всичко на шайби с дебелина ок. 1 cm. Измиваме магданоза, изтръскваме водата от него и го накълцваме.
2. Запържваме месото в сгорещено масло от всички страни за 5 - 8 min до получаване на коричка, овкусяваме със солта и черния пипер. След това в тенджера подреждаме на пластове подготвените продукти, като ги редуваме и подправяме с кимиона, червения пипер, солта и черния пипер. Добавяме дафиновия лист, наливаме отстрани бульона и кипваме.
3. Варим супата под капак без да бъркаме ок. 90 min. Отстраняваме дафиновия лист, подправяме и сервираме.