« Назад

Свински гърди с боб и сладко с люти чушки

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

60 min
(2)
Време
Трудност
2 Рейтинг
Свински гърди с боб и сладко с люти чушки
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 60 min

Нарязваме свинските гърди на кубчета (около 2 x 2 cm) и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Запечатваме ги от всички страни в тиган с предварително загрятото олио. Щом хванат златист загар, към тях добавяме ситно нарязаните чесън и лук.

След като лукът и чесънът омекнат, добавяме двете консерви червен боб заедно с течността от тях. Доливаме около 1 ч.ч. вода и се оставяме ястието да къкри на бавен огън. След като течността поизври, добавяме сладкото с люти чушки и разбъркваме добре. Оставяме яхнията да се сгъсти още малко и сваляме от котлона. Може да овкусим с пресни подправки по избор.