Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Свински гърди, запечени на фурна с млечна царевица
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Овкусяваме царевицата (разрязана на две) със сол, черен пипер и пушен червен пипер. Поставяме я в плика за печене заедно с гърдите и печем в предварително загрята фурна на 200° С градуса за 80 - 90 min.
След това ги изваждаме от фурната, добавяме бахара, дафиновия лист и маслото и връщаме във фурната за още 2 - 3 min. След като са готови, сервираме свинските гърди заедно с печената царевица.