« Назад

Свински гърди, запечени на фурна с млечна царевица

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

90 min
(3)
Време
Трудност
3 Рейтинг
Свински гърди, запечени на фурна с млечна царевица
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 90 min

Овкусяваме царевицата (разрязана на две) със сол, черен пипер и пушен червен пипер. Поставяме я в плика за печене заедно с гърдите и печем в предварително загрята фурна на 200° С градуса за 80 – 90 min.

След това ги изваждаме от фурната, добавяме бахара, дафиновия лист и маслото и връщаме във фурната за още 2 – 3 min. След като са готови, сервираме свинските гърди заедно с печената царевица.