« Назад

Свински ребърца Spare Ribs в стил българска кавърма

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

30 min
(3)
Време
Трудност
3 Рейтинг
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 30 min

Почистваме чушките, лука и домата и ги нарязваме на едри кубчета. Запържваме ги в загрятото олио, докато омекнат. Овкусяваме със сол, чубрица, черен и червен пипер, ситно нарязан магданоз и чесън.

На грил тиган изпичаме ребрата заедно с гъбите, предварително почистени и разрязани на половинки. След като станат готови, ги прехвърляме в съда при зеленчуците, доливаме червеното вино и оставяме да се готви на слаб огън за около 10 min.

Поднасяме ястието топло, като върху канапе от зеленчуците слагаме ребърцата.