« Назад

Свински ребра, мариновани със свежо колсло и медено-горчичен сос

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

45 min
(5)
Време
Трудност
5 Рейтинг
Свински ребра, мариновани със свежо колсло и медено-горчичен сос
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 45 min

1) Нарежи червеното и бялото зеле на тънки ивици и прибави към тях настърганите на ренде моркови. Овкуси ги с кората и сока от лимона, с маслиново масло, сол и черен пипер.

2) Добави заквасената сметана и майонезата и разбъркай хубаво. Ситно нарязаният пресен босилек ще придаде на салатата ти още по-добър вкус.

3) За соса към ребрата смеси меда с горчицата. Разбъркай ги хубаво, подправи със сол и черен пипер и отново разбъркай.

4) Приготви ребрата на грила и ги сервирай със соса и салатата към тях. Добър апетит!