« Назад

Свинско кордон бльо със задушени зеленчуци

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

60 min
(2)
Време
Трудност
2 Рейтинг
Свинско кордон бльо със задушени зеленчуци
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 60 min

Нарязаното контрафиле изтъняваме с чукче за месо през стреч фолио и го овкусяваме със сол и черен пипер. Между две парченца от контрафилето поставяме слайс шунка, слайс ементал, парче горгонзола и притискаме добре. Разбиваме яйцата, а в отделен съд смесваме галетата и червения пипер. Овалваме готовото месо първо в брашно, след това потапяме в яйцата и накрая овалваме в галетата. В подходящ тиган сгорещяваме маслиновото и кравето масло и запържваме получените стекове от двете страни до златисто.
Приготвяме гарнитурата, като задушаваме на пара накъсаните на розички броколи и морковите, нарязани на лентички. В отделен тиган разтопяваме маслото и задушаваме до омекване тиквичките, нарязани на средно големи парчета.

Как да сервираме
Сервираме свинкото кордон бльо, гарнирано с броколи, моркови и тиквички, полети със сос песто.