Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listСвинско кордон бльо със задушени зеленчуци
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязаното контрафиле изтъняваме с чукче за месо през стреч фолио и го овкусяваме със сол и черен пипер. Между две парченца от контрафилето поставяме слайс шунка, слайс ементал, парче горгонзола и притискаме добре. Разбиваме яйцата, а в отделен съд смесваме галетата и червения пипер. Овалваме готовото месо първо в брашно, след това потапяме в яйцата и накрая овалваме в галетата. В подходящ тиган сгорещяваме маслиновото и кравето масло и запържваме получените стекове от двете страни до златисто.Приготвяме гарнитурата, като задушаваме на пара накъсаните на розички броколи и морковите, нарязани на лентички. Вотделен тиган разтопяваме маслото и задушаваме до омекване тиквичките, нарязани на средно големи парчета.
Как да сервирамеСервираме свинкото кордон бльо, гарнирано с броколи, моркови и тиквички, полети със сос песто.