« Назад

Талиателе със сос от горгонзола

основно ястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

30 min
(4)
Време
Трудност
4 Рейтинг
Талиателе със сос от горгонзола
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 30 min
  1. В тиган поставяме маслото, горгонзолата, бульона и сметаната. Готвим на бавен огън до получаването на сос.
  2. Сваряваме пастата и я прибавяме към соса. Поднасяме с листа от пармезан и пресен босилек.