« Назад

Великденска салата със запечено биволско сирене

салата

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

30 min
(10)
Време
Трудност
10 Рейтинг
Великденска салата със запечено биволско сирене
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 30 min
Допълнителна информация:

без времето за варене на яйцата

1. Измиваме и накъсваме салатата, поставяме я в купа. Нарязваме краставицата на жулиени, репичките на шайби, пресния лук на дребно и ги добавяме към салатата.

2. Смесваме маслиновото масло, сока от лимон и ситно нарязания пресен чесън, и объркваме със салатата.

3. На сух тиган запечатваме биволското сирене за 10 – 15 sec от всяка страна.

В чиния поставяме овкусената салата, подреждаме нарязаните яйца отгоре, а отстрани приготвеното биволско сирене.