« Назад

Запържен хляб с маслинова паста

предястие

Оцени Добави в любими

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

15 min
(10)
Време
Трудност
10 Рейтинг
Запържен хляб с маслинова паста
Принтирай Изпрати

Рецептата бе добавена в списъка с любими рецепти

Рецептата вече е добавена в списъка с любими рецепти

Трябва да активирате бисквитките, за да запазвате рецепти като любими.

Начин на приготвяне

Време за приготвяне: 15 min

1. Измий и подсуши магданоза и откъсни листенцата. Пасирай ги не много фино с маслините, каперсите и 3 с. л. маслиново масло. Обели чесъна, пресовай го и го добави. Овкуси със солта и черния пипер.

2. Запържи филиите хляб за 2 – 3 min от всяка страна в останалото горещо олио в голям тиган и сервирай с пастата.

 

Съвет: Сервирай със силно испанско червено вино или добре изстудено шампанско. Съвет: Вместо багета можеш да използваш хляб за тостер.