
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеАгнешка яхния с ориз, спанак и див лук
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Почистваме и нарязваме на малки късчета агнешкото, като го отделяме от костите. В тенджера сипваме олио и задушаваме месото. Добавяме нарязаните на ситно лук, кладница и спанак, заедно с ориза и настъргания домат.
2. Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, пресен чесън и пресен джоджен. Доливаме бульона и готвим на бавен огън около час, като разбъркваме периодично.
3. Изцеждаме киселото мляко и го объркваме със ситно нарязан пресен джоджен и див лук.
Поднасяме с пушен червен пипер.