Ароматно селско хлебче с пушена сьомга и поширани яйца

Ароматно селско хлебче с пушена сьомга и поширани яйца

ТрудностЛесна
Приготвяне20 min

Начин на приготвяне

    Разрязваме хлебчето на две. Нарязваме на ситно сушения домат и го намазваме на хлебчето. Запичаме на 200° C  за 3 min. 

    Отделно в купа смесваме крем сиренето, нарязания на ситно див лук, каперсите, настърганата кора от лайма, и половината изцеден сок от плода. Поръсваме с черен пипер. Объркваме до получаването на хомогенна смес. 

    Приготвяме пошираните яйцата.

    Поднасяме, като редим върху хлебчето първо сместа с крем сиренето, след това сьомгата, нарязана на ленти и пошираните яйца. Отгоре поръсваме с пресен девесил и пушен пипер. 

Опитай и: