
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
яйца яйце | 2 бр. бр. | ||
маслиново масло маслиново масло | 2 с.л. с.л. | ||
пълнозърнест хляб пълнозърнест хляб | 2 филии филия | ||
авокадо авокадо | 1 бр. бр. | ||
черен сусам черен сусам | |||
сол сол | |||
чили на прах чили на прах |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеАвокадо тост с яйце
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарязваме авокадото и го оставяме настрана. Препичаме 2 филийки пълнозърнест хляб на тостер.
Слагаме малко маслиново масло в тигана и го загряваме. Добавяме 2 яйца и ги запържваме на средна температура.
Подреждаме върху препечените филийки парчета авокадо, яйце, сол, черен сусам и чили. Сервираме топли.