
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
багети
багета (бели) | 2 | |
печена чушка печена чушка | 5 | |
домати
домат (обелен) | 1 | |
маслиново масло маслиново масло | 20 g g | |
магданоз магданоз | 1 връзка връзка | |
чесън чесън | 1 скилидки скилидка | |
шпекови салама шпеков салам | 50 g g | |
зеленчуков бульон зеленчуков бульон | 50 - 60 ml ml | |
олио олио | 15 ml ml | |
сол сол | 15 g g | |
черен пипер черен пипер | 2 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listБрускета от бяла франзела с чушкова салца и шпеков салам
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Нарежи франзелата на филийки, за да получиш брускети. Намажи ги смаслиново масло и ги запечи за около 3 минути на 220⁰C - докато придобият златист цвят.
Нарежи на дребно предварително изпечените и обелени чушки, обели домата и го настържи при тях. Добави нарязания чесън и задуши получената смес в олио.
Овкуси със сол и черен пипер и добави накълцания шпеков салам. След него е ред на нарязания на ситно магданоз и зеленчуковия бульон да влязат в тигана.
След 3 - 4 минути махни сместа от котлона и я остави да изстине.
След това намажи филийките със салцата. Можеш да гарнираш с листо зелена салата.
Сок мултивитамин:
Изстискай плодовете на сок
Прибави меда и смления джинджифил
Разбъркай, за да се овкуси добре