
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
чабати чабата | 4 | ||
краве масло краве масло | 50 g g | ||
козе сирене козе сирене | 200 g g | ||
чери домати чери домат | 8 | ||
салата Айсберг
салата Айсберг (накъсана) | 100 g g | ||
краставици
краставица (нарязана на жулиени) | 1 | ||
маслиново масло маслиново масло | 15 ml ml | ||
сол сол | 5 g g | ||
кетчуп кетчуп | 30 g g |
За сока от ябълка и морков
моркови морков | 800 g g | ||
ябълки ябълка | 400 g g | ||
кленов сироп кленов сироп | 40 g g | ||
мента
мента (прясна) | 5 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеЧабата с маслини и козе сирене и сок от ябълка и морков
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Разрежи чабатите по средата и ги намажи с масло.
Постави тънко нарязано козе сирене и запечи за около 2 - 3 минути на 220⁰C.
Извади от печката.
Нарежи чери домата в дълбок съд, прибави салатата айсберг и краставицата и овкуси със сол имаслиново масло . Разбъркай добре и прибави към чабатите заедно с малко кетчуп.
Сок от ябълка и морков:
Измий ябълките и морковите.
Обели ги и ги направи на сок с помощта на сокоизстисквачката.
Прибави кленовия сироп разбъркай добре, за да се смесят вкусовете.
Стръкчето мента е твоят финален щрих!