
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
мюсли
мюсли (хрупкаво) | 250 g g | ||
краве масло краве масло | 100 g g | ||
кафява захар кафява захар | 50 g g | ||
сол сол | 1 щипки щипка | ||
кисело мляко кисело мляко | 1 kg kg | ||
крем сирене крем сирене | 500 g g | ||
лимони лимон | 1 бр. бр. | ||
пудра захар пудра захар | 200 g g | ||
желатин желатин | 12 листа лист | ||
малини
малина (пресни) | 150 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеЧийзкейк без печене
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Смиламе мюслито в кухненски робот или го наситняваме с нож.
Разтапяме маслото и добавяме мюслито, кафявата захар, щипка сол и разбъркваме добре. Изсипваме сместа на дъното на тава и притискаме. Оставаме да се охлади за поне 30 min.
Разбиваме с миксер киселото мляко с крема сиренето, пудрата захар и сока от един лимон. Накисваме в студена вода желатиновите листа за около 10 min, отцеждаме и разтопяване в малка тенджера заедно с 2 с.л. от сместа с крема сиренето. Добавяме желатинова смес към крема и объркваме.
Намазваме крема върху блата и украсяваме с пресните малини.