
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Дивечови кюфтенца, гарнирани с картофи "Йохан Щраус"
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Обелваме картофите и лука, измиваме ги и нарязваме на шайби. След това ги поставяме в дълбока тава, овкусяваме с масло, сол, черен пипер на зърна, и доливаме телешкия бульон и бирaта. Течността трябва да покрие картофите.
Печем в предварително загрята на 220° С фурна за около 40 min.
На грил тиган изпичаме кюфтенцата, предварително намазани с олио. Поднасяме ги с готовите картофи и поръсваме със ситно нарязан пресен магданоз.