
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
свински бут свински бут | 1 kg kg | ||
свински гърди свински гърди | 1 kg kg | ||
говеждо месо говеждо месо | 1 kg kg | ||
сланина сланина | 250 g g | ||
черва за пълнене черва за пълнене | 200 g g | ||
сол сол | 20 g g | ||
черен пипер черен пипер | 10 g g | ||
червен пипер червен пипер | 20 g g | ||
чубрица чубрица | 10 g g | ||
пушен червен пипер пушен червен пипер | 10 g g | ||
чесън чесън | 10 g g |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеДомашна наденица
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Смиламе месата и сланината на кайма.
В купа объркваме хубаво сместа с подправките и добавяме предварително намачкания чесън. Оставяме готовата смес в хладилник за 24 h да се овкуси.
Пълним червата около 250 g за наденичка и завиваме. Като направим всичките наденички, завързваме двата края. След това печем на грил за около 20 – 25 min до готовност.