Верига от любими рецепти
Домашна наденица

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Манчев
шеф Манчев
Готви с рецептите на шеф Иван Манчев

Съставки

свински бут свински бут1 kg kg
свински гърди свински гърди1 kg kg
говеждо месо говеждо месо1 kg kg
сланина сланина250 g g
черва за пълнене черва за пълнене200 g g
сол сол20 g g
черен пипер черен пипер10 g g
червен пипер червен пипер20 g g
чубрица чубрица10 g g
пушен червен пипер пушен червен пипер10 g g
чесън чесън10 g g

Домашна наденица

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

24:00 h
(31)

Начин на приготвяне

Смиламе месата и сланината на кайма. 

В купа объркваме хубаво сместа с подправките и добавяме предварително намачкания чесън. Оставяме готовата смес в хладилник за 24 h да се овкуси.

Пълним червата около 250 g за наденичка и завиваме. Като направим всичките наденички, завързваме двата края. След това печем на грил за около 20 – 25 min до готовност.