
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Гаспачо в чаша с аспержа
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
В тиган задушете обелените аспержи и овкусете със сол и пипер
Всички останали зеленчуци нарежете на парчета, така че да влязат в купата на пасатора или блендера и пасирайте
На финала добавете хлябът, 3-4 с.л. маслиново масло, пресният босилек, сол и пипер на вкус и пасирайте отново
На финала декорирайте с грилованата аспержа и пресни листа босилек. Може да поднесете, както в купа, така и в чаша като разхладителен и хранителен летен безалкохолен коктейл