Верига от любими рецепти
Гевречета с пушена сьомга и крема сирене

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

Съставки

пушена сьомга пушена сьомга150 g g
гевреци геврек4
пресен лук пресен лук2 стръка стрък
каперси каперси2 ч.л. ч.л.
крем сирене крем сирене150 g g
кресон кресон
(или зелена салата)
10 - 15 стръка стрък
сол сол
черен пипер черен пипер1 ч.л. ч.л.

Гевречета с пушена сьомга и крема сирене

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

15 min
(2)

Начин на приготвяне

1. Почисти и измий зеления лук, остави каперсите да се отцедят. Нарежи лука и каперсите на ситно и ги смеси с крема сиренето. Овкуси със солта, черния пипер и меда.

2. Разполови гевречетата и ги запечи леко в тостер или на котлон. Намажи ги, където са срязани, с крема сиренето, и разпредели върху тях пушената сьомга. Нарежи кресона, наръси го отгоре и захлупи с горната половина на гевречетата.