
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
пушена сьомга пушена сьомга | 150 g g | |
гевреци геврек | 4 | |
пресен лук пресен лук | 2 стръка стрък | |
каперси каперси | 2 ч.л. ч.л. | |
крем сирене крем сирене | 150 g g | |
кресон
кресон (или зелена салата) | 10 - 15 стръка стрък | |
сол сол | ||
черен пипер черен пипер | 1 ч.л. ч.л. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listГевречета с пушена сьомга и крема сирене
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Почисти и измий зеления лук, остави каперсите да се отцедят. Нарежи лука и каперсите на ситно и ги смеси с крема сиренето. Овкуси със солта, черния пипер и меда.
2. Разполови гевречетата и ги запечи леко в тостер или на котлон. Намажи ги, където са срязани, с крема сиренето, и разпредели върху тях пушената сьомга. Нарежи кресона, наръси го отгоре и захлупи с горната половина на гевречетата.