Верига от любими рецепти
Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Манчев
шеф Манчев
Готви с рецептите на шеф Иван Манчев

Съставки

пълнозърнест хляб пълнозърнест хляб
(с ленено семе)
1
шунка шунка40 g g
кашкавал кашкавал40 g g
краве масло краве масло15 g g
кисели краставички кисела краставичка3 бр. бр.

За зеленчуковите охлювчета:

краставици краставица0,5
моркови морков1
лимони лимон0,5

Хамбургер с шунка и кисели краставички и зеленчукови охлювчета

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

15 min
(13)

Начин на приготвяне

Разрязваме земела на две, намазваме половинките с кравето масло и ги запичаме за 3 min в предварително загрята на 200° С фурна. След това изваждаме хлебчето и след като леко изстине, поставяме върху него нарязаните на триъгълници парчета шунка и кашкавал и киселите краставички, нарязани на тънки ленти. Изчакваме хлебчето напълно да изстине, след което поставяме готовия хамбургер в кутията.

За „охлювчетата“ измиваме добре зеленчуците и ги режем на тънки ленти с помощта на белачка. Налагаме парче краставица и парче морков едно върху друго и ги завиваме на руло. Поставяме ги в кутията и към тях слагаме лимона, който изцеждаме отгоре им непосредствено преди ядене.

Купи в Lidl

Боженци КашкавалБоженци Кашкавал
Боженци Кашкавал
05.06 - 11.06
ТОП ЦЕНА
8,49*лв.
* Предложенията важат за посочения за съответния артикул период. Артикулите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция, а тези без ценово намаление - още в първия ден на промоцията. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 артикула или 5 kg на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 kg на клиент. Повече информация за характеристиките, състава и суровините на артикулите е налична на опаковките. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.