
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listХапки от сьомга, запечени с моцарела
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Нарежи сьомгата на хапки с размер около 1,5 х 1,5 cm. В купа овкуси хапките със сол, черен пипер и мащерка, след което ги залей смаслиновото масло и брендито. Овалаяй хапките добре в сместа и остави сьомгата в хладилник за около 2 h да се маринова
2. В тиган загрей маслото и добави печените чушки, предварително нарязани на жулиени. Овкуси със сол и черен пипер и готви 2 - 3 min
3. Добави авокадото, почистено и нарязано на кубчета. Най-накрая прибави и босилека. След като всичко се задуши, свали зеленчуците от котлона
4. Подреди маринованата сьомга в тавичка и сложи върху хапките парчета моцарела. Запечи ги за около 5 min в предварително загрята на 220°С фурна
5. Поднеси, като в чиния сложиш от чушката и авокадото. Отгоре подреди хапките с моцарела и поръси с черен сусам