
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеКавърма с гъби и зеленчуци
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Слагаме месото в гювеч и го печем час и половина на 180°С.
Отделно почистваме зеленчуците и ги нарязваме на големи кубчета. В тенджера загряваме олиото и задушаваме последователно лука, после и гъбите. Накрая прибавяме към тях и доматите, които предварително сме обелили и нарязали на едро.
Овкусяваме зеленчуците със сол, черен пипер, чубрица, чесън и ситно нарязания магданоз и ги прибавяме към изпеченото месо. Запичаме кавърмата за още 30 - 35 min. Сервираме с поръска от пресен магданоз.