
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеКотлети от шаран, мариновани в мляко
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Постави котлетите в дълбока купа, овкуси ги със сол и черен пипер, долей прясното мляко и соевия сос и прибави мащерката. Покрий купата с кухненско фолио и я остави в хладилника, за да се маринова рибата за около час
2. През това време нарежи праза на тънки ивици, маслините - на дребно, и направи конкасе от домата - обели го, отстрани средната му част и го нарежи на кубчета
3. Загрей маслото в тиган и сотирай праз лука, маслините и доматите. Овкуси със сол, черен пипер, нарязания босилек и накълцания чесън
4. След като рибата се е мариновала, оваляй котлетите в галетата и ги изпържи в загрятото олио до златисто5. Поднеси котлета с гарнитура от сотираните зеленчуци