
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listПълнен шаран с чери домати, лук и гъби
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1) Нарежи лука на ситно и го задуши в маслиново масло.
2) Нарежи на ситно и печурките, добави ги и ги задуши и тях.
3) После добави и доматите и овкуси със сол, черен пипер и мащерка.
4) Нарежи орехите на едри парчета, прибави ги и готви, докато водата изври.
5) Измий добре шарана и го овкуси отвътре и отвън със сол и пипер. Напълни го с плънката, а после заший с канап за печене и игла или защипи с клечки за зъби или бамбукови шишчета.
6) Постави в тава хартията за печене и сложи отгоре един нарязан лимон, два нарязани моркова, един фенел и една връзка копър. Всичко трябва да е нарязано по начин, по който да се получи канапе от зеленчуци и подправки, върху което да поставиш рибата. Овкуси със сол, черен пипер и 20 ml маслиново масло.
7) Сложи останалите зеленчуци и билки отгоре, овкуси отново със сол и пипер и запечатай хартията с телбод, така че да се получи затворен пакет.
8) Печи в предварително загрята на 180⁰C фурна около час - час и половина (може и повече - в зависимост от размера на шарана).