
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
азиатска патица азиатска патица | 4 опаковки опаковка | |
нудли
нудли (Чоу Мейн) | 250 g g | |
див лук див лук | 1 връзка връзка | |
пресен лук пресен лук | 4 бр. бр. | |
олио олио | 2 с.л. с.л. | |
соев сос соев сос | ||
сос Шрирача сос Шрирача |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listПържени нудли с хрупкава патица
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Поставяме замразените патици (без зеленчуците) в тава и печем в загрята фурна според инструкциите на опаковката, докато станат хрупкави.
Сваряваме нудлите във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. Измиваме зеления лук и го нарязваме на малки кръгчета. А дивия лук нарязваме на едро.
Загряваме олиото в голям тиган или уок и запържваме зеления лук и зеленчуците за около 1 min. Добавяме отцедените нудли и деглазираме със соевия сос.
Нарязваме патешките гърди и сервираме с нудлите. Поръсваме сос Шрирача на вкус и гарнираме с див лук.