
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
гулаш от сърна гулаш от сърна | 400 g g | ||
паста
паста (по избор - спагети, телиатели) | 500 g g | ||
доматен сос доматен сос | 500 g g | ||
сушени домати сушен домат | 100 g g | ||
лук лук | 1 глави глава | ||
чесън чесън | 2 скилидки скилидка | ||
моркови морков | 2 | ||
грах
грах (консервиран) | 400 g g | ||
телешки бульон телешки бульон | 1 l l | ||
маслиново масло маслиново масло | 40 ml ml | ||
босилек
босилек (пресен) | 6 листа лист | ||
сол сол | |||
черен пипер черен пипер |
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеПаста с гулаш от дивеч
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Загряваме маслиновото масло и в него задушаваме нарязаните на ситно лук и чесън. Добавяме месото и го запечатваме от всички страни, докато хване златист загар. Овкусяваме със сол и черен пипер.
Към него добавяме настърганите моркови, бульона и доматения сос. Готвим на умерен огън под похлупак около 2 h, докато месото започне да се отделя на конци.
Малко преди да го свалим от котлона, добавяме отцедения грах и разбъркваме.
Сваряваме пастата според указанията на опаковката и след като я отцедим, я прибавяме в тенджерата с месото. Разбъркваме добре и поднасяме ястието с пресен босилек.