
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеПечен камамбер върху прасковено карпачо
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Изсипи брашното в дълбока чиния, поръси с малко черен пипер. В друга дълбока чиния разбий леко яйцето. Изсипи галетата също в трета чиния.
2. Разрежи на две питките камамбер и оваляй първо в брашното, после в яйцето и накрая в галетата. Запържи от двете страни под капак в сгорещено масло в тиган с незалепващо покритие. Около 10 min на слаб огън са достатъчни.
2. Междувременно остави прасковите да се отцедят, нарежи половинките на тънки шайби и ги нареди на дъното на 4 чинии. Нареди отгоре камамбера и червените боровинки и гарнирай с магданоза.