
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Пилешко филе с коричка от бекон, гарнирано с паста пене с пресни домати
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1) Сложи пастата да се вари.
2) През това време обели и настържи доматите. Загрей ги в тиган с 15 ml олио, като сипеш и водата от тях, за да се получи сос. Нарежи босилека на ситно и го прибави към доматите. Овкуси със сол и сложи сварената паста към соса.
3) Нарежи пилешките гърди на жулиени, насоли ги и залепи за тях нарязания на тънко бекон.
4) Сипи олиото в добре загрят тефлонов тиган и запържи филенцата първо от страната на бекона. След това обърни и от другата страна.
5) Сложи и маслото, за да се получи гъст сос към месото.
6) Сервирай пастата отдолу и пилешкото месо отгоре.