Верига от любими рецепти
Постен лучник по рецепта на шеф Шишков

Рецептата беше добавена към любимите.

Покажи любимите

Рецептата беше премахната от любимите.

Покажи любимите

Възникна грешка. Опитай по-късно.

шеф Шишков
шеф Шишков
Готви с рецептите на шеф Таньо Шишков

Съставки

лук лук1 kg kg
захар захар1 с.л. с.л.
чубрица чубрица1 с.л. с.л.
шарена сол шарена сол1 с.л. с.л.
червен пипер червен пипер1 с.л. с.л.
точени кори точени кори
(фини или на сач)
1 опаковки опаковка
олио олио
сол сол
черен пипер черен пипер

Постен лучник

Eха! Благодарим ти, че я хареса.

Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.

Възникна грешка. Опитай по-късно.

1:30 h
(14)

Начин на приготвяне

Режем лука на полумесеци и го задушаваме в тава с олиото и подправките, докато омекне. Вадим го и запазваме тавата, без да я мием.
Намазняваме корите с олио и поставяме плънката от лук върху двойна кора, която завиваме на руло и слагаме в тавата. Подреждаме рулата едно до друго и печем 15-20 min на 180° С в предварително загрята фурна.

Купи в Lidl

Златно Добруджанско Слънчогледово олиоЗлатно Добруджанско Слънчогледово олио
Златно Добруджанско Слънчогледово олио
29.02 - 03.03
ТОП ЦЕНА
1,99лв.