
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
рамстек рамстек | 2 бр. бр. | |
лук лук | 1 глави глава | |
чесън чесън | 2 скилидки скилидка | |
люти чушки
люта чушка (червена) | 1 | |
магданоз магданоз | 1 връзка връзка | |
риган риган | 0,5 връзка връзка | |
бял балсамов оцет бял балсамов оцет | 1 с.л. с.л. | |
маслиново масло маслиново масло | 4 с.л. с.л. | |
сол сол | ||
алуминиево фолио алуминиево фолио |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listРамстек с чимичури
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Обели лука и чесъна и ги нарежи на кубчета. Отстрани семките на лютата чушка и я накълцай на едро. Измий зелените подправки, изтръскай водата, откъсни листенцата и ги накълцай на едро.
2. Пасирай всичко с оцета и ½ ч. л. сол и остави сместа да почине 10 min. После сипи в нея маслиновото масло, разбъркай я, овкуси и остави още 20 - 30 min да се смесят ароматите.
3. Измий и подсуши рамстековете. Намажи ги с малко от утаилото се маслиново масло от соса и ги гриловай за 3 - 4 min от всяка страна на сгорещен грил или в горещ грил тиган, като леко ги посолиш. Остави ги да почиват 10 min, увити в алуминиево фолио. След това ги сервирай с останалия сос.