
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Добави съставки към нов или съществуващ вече списък за пазаруване
Създай нов списък за пазаруванеСьомгова пъстърва с крем сос от тиквички и аспержи
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Почисти сьомговата пъстърва от кости и я постави върху хартия за печене
2. Овкуси със сол, черен пипер и маслиново масло и загъни рибата в хартията, така че да се оформят малки пакетчета
3. Печи 15 min в предварително загрята на 200°С фурна
4. Настържи тиквичките и ги остави леко да се отцедят
5. Почисти аспержите и ги бланширай връхчетата им за 3 - 4 min в гореща вода, след което ги потопи в купа с лед
6. След като ги отцедиш, ги задуши в загрято маслиново масло
7. Извади аспержите и сложи в тигана тиквичките и нарязаните дръжки на аспержите, задуши ги и добави сметаната
8. След това ги пасирай и върни връхчетата от аспержи в тигана
9. Овкуси със сол и черен пипер
10. Свари пастата според указанията на опаковката и след като я отцедиш, я задуши за кратко в загрят тиган с малко маслиново масло, накълцан чесън и ситно нарязан пресен босилек
11. Добави суровото кашу и разбъркай
12. Поднеси пастата като канапе, върху нея постави от изпечената риба, полей с крем соса и настържи пармезан