Сандвич със свински врат

Сандвич със свински врат

ТрудностЛесна
Подготовка10 min
Приготвяне40 min

Начин на приготвяне

  1. Започваме с приготвянето на морковите, като ги нарязваме на лентички и овкусяваме с маслиново масло, сол и черен пипер и оставяме настрана да поемат от сместа.
  2. Изпичаме пържолите и морковите на грил с равномерен огън, докато се сготвят. Морковите трябва да омекнат, като това става по-лесно, когато са по-тънки.
  3. Готовите пържоли оставяме настрана да починат. През това време запичаме и питките.
  4. Нарязваме пържолите на много тънки ивички и намазваме питките с горчица и майонеза. Върху хлебчетата поставяме от нарязаното месо и добавяме листа от айсберг и грилованите моркови. Идеална компания на сандвича ще бъде ледената бира или охладеното вино, както и всяко любимо лятно питие.

Опитай и: