
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
тофу тофу | 100 g g | |
веганска кайма веганска кайма | 500 g g | |
лук лук | 1 глави глава | |
чесън чесън | 2 скилидки скилидка | |
галета галета | 100 g g | |
яйца яйце | 2 бр. бр. | |
горчица горчица | 2 с.л. с.л. | |
маслиново масло маслиново масло | 1 с.л. с.л. | |
домати домат | 5 бр. бр. | |
спагети спагети | 1 опаковки опаковка | |
веганска моцарела
веганска моцарела (настъргана) | 80 g g | |
босилек босилек | 3 стръка стрък | |
сол сол | ||
черен пипер черен пипер |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listСпагети с вегански кюфтенца и доматен сос
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Приготвяме смес за кайма от тофу, веганска кайма, ситно нарязан лук, чесън, галета, яйце и горчица. Оформяме малки топчета и ги запържваме в малко маслиново масло.
Нарязваме доматите на едро и ги запържваме. Овкусяваме със сол и черен пипер и към доматения сос добавяме топчетата веганска кайма.
Междувременно варим спагетите според указанията на опаковката. При готовност сервираме с доматения сос и поръсваме с настъргана веганска моцарела и пресен босилек.