Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
червен боб
червен боб (425 ml всяка) | 1 консерви консерва | |
царевица царевица | 1 консерви консерва | |
лук
лук (голяма) | 1 глави глава | |
белени домати белен домат | 2 консерви консерва | |
картофи картоф | 250 g g | |
червени чушки червена чушка | 1 | |
жълти чушки жълта чушка | 1 | |
олио олио | 3 с.л. с.л. | |
табаско табаско | ||
зеленчуков бульон зеленчуков бульон | 300 ml ml | |
сол сол | ||
кафява захар кафява захар | 2 ч.л. ч.л. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listСукоташ (гъста индианска супа с боб и царевица)
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
1. Обели лука и картофите. Нарежи лука на ситни, а картофите на едри кубчета. Почисти и измий чушките, отстрани им семките и ги нарежи на кубчета. Запържи всичко за 3 min в горещо олио, като бъркаш непрекъснато.
2. Добави горещ бульон, овкуси със солта и соса Табаско и готви под капак 5 min. Добави доматите заедно със сока, намачкай ги малко и продължи да готвиш още 5 min.
3. Междувременно изсипи боба и царевицата в цедка, изплакни ги и ги остави да се отцедят. Добави ги към супата и готви още около 10 min под капак, докато омекнат. Овкуси със солта, соса Табаско и захарта.