
Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listТелешки сандвич с чедър в зеленчуков хляб
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Овкусяваме телешките стекове със сол и черен пипер и ги запичаме в силно загрят тиган с маслиново масло за по 1 min от всяка страна. На финала добавяме маслото и ги поливаме обилно с разтопената мазнина.
След като извадим месото, в същия тиган задушаваме лука, нарязан на полумесеци, докато омекне.
Подреждаме 4 от нарязаните филийки хляб в тава върху хартия за печене. Върху всяка поставяме от телешкото месо, после от задушения лук и най-отгоре парче чедър. Запичаме ги в предварително загрята на 180˚ С фурна, докато сиренето се разтопи.
Когато ги извадим от фурната, върху всяка филийка поставяме лист айсберг, разполовен чери домат и другата филия зеленчуков хляб, предварително намазана с майонеза.